Един от героите САЩ'94 и бивш капитан на ЦСКА - Георги Георгиев, коментира пред "Мач Телеграф" отминалия мач между Виктория (Пилзен) и "червените", както и очакванията си за реванша.

"ЦСКА трябва да промени коренно играта си в реванша, за да успее да елиминира Виктория. Да, и аз отчитам, че първият гол е от засада. Но не беше нещо фрапиращо - тънка беше и като няма ВАР, може и да не се види. Проблемът не беше тази ситуация, въпреки че от нея стана гол. Като цяло в защита отборът беше зле, а и игра без самочувствие. Направиха само две-три по-добри атаки, което е твърде малко. А и при тези нападения липсваше подкрепа от хората от по-задни позиции. В средата на терена загубихме битката. При втория гол не съм вярвал, че може Мазику да го минат по толкова детски и селски начин.

Стойчо отново у дома след 1630 дни

Стойчо отново у дома след 1630 дни

За последно води клуба на митичния му стадион на 7 март, 2015 година

Досега играеше добре и не очаквах това от него. На всеки може да се случи да му я заврат между краката, ама да направи фал поне тогава. Той го остави да мине и започна да се ядосва. А фал отстрани не значи гол, а в случая стана гол.

Аз винаги съм оптимист и за мен шансовете са 50 на 50. 2:0 е коварен резултат, но не е такъв, който не може да се обърне. Правени са обрати и от по-големи резултати. Само не бива да прибързваме във втория мач - да се юрнем едва ли не до 15-ата минута да ги върнем тези голове. Такъв подход може да е опасен, трябва да сме търпеливи, да наложим методично натиск. Естествено, че е хубаво да падне ранен гол, но и в 45-ата минута да влезе - пак ще е добре. Ще има цяло второ полувреме, за да се заличи преднината на Виктория. Вкараме ли първия гол, напрежението вече ще е изцяло върху чехите, не върху нас.

Фенове на ЦСКА организират грандиозно посрещане за Младенов на "Армията"

Фенове на ЦСКА организират грандиозно посрещане за Младенов на "Армията"

Ултрасите призоваха за масирано присъствие на мача с Пирин

За мен Стойчо трябва да направи някои промени в състава, защото отделни хора ми изглеждаха много уморени. Но той най-добре си знае. И за нас, както и за Лудогорец с Малмьо е добре, че правилото за гола на чужд терен вече не важи, защото ако съперникът вкара, няма да се наложи да отбелязваме задължително четири. Що се отнася до чехите - добър отбор, но нито са испанци, нито са французи, нито са англичани. Е, не са и ботушари, разбира се, умеят да играят добре, силни са като колектив. Не видях при нас нещо подобно първия мач", завърши Георги Георгиев.