Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов направи коментар за представянето на стража на Витаутас Черниаускас през есенния дял. Джони отбеляза прогреса на литовеца и посочи в какво се набляга при работата с него в тренировките. Велинов продължава да е съветник по вратарските въпроси в тима.

"За мнозина големият прогрес на Черниаускас е очевиден. Няма как вратар, който е избиран два пъти за номер едно на румънското първенство, да е слаб. Той свикна с условията и очакванията в ЦСКА, справя се доста добре, а и се адаптира много бързо. Говори български език и няма никакви проблеми в работата с него".

"Мен най-много ме впечатлява със спокойствието си. Това не е много изненадващо качество за вратар, но Черниаускас наистина прави разликата. Има и добър рефлекс. Да, проблемът при играта му с крака е добре познат, но според мен вече не е толкова подчертан. Доколкото успяхме, го пооправихме в тренировъчния процес. Безспорно Черниаускас е добър страж и заслужава мястото си в ЦСКА", каза Велинов.

"Стипица не успяхме да го видим много в действие, но доколкото имам наблюдения, и той е добра и надеждна опция", заяви още Джони.

ЦСКА иска над 4 млн. евро, за да се раздели с Кирил Десподов

ЦСКА иска над 4 млн. евро, за да се раздели с Кирил Десподов

"Червените" в изчакване на най-добрата оферта