Един от най-успешните родни треньори Георги Василев коментира пред sportna-masa.com теми, свързани с ЦСКА. Гочето е последният наставник, донесъл златен дубъл на армейците - през 1997 г. (титла и купа).

"При ЦСКА се сложи някакъв ред и организация, има някаква стабилност. Бързат да направят удар на терена, а не са готови за тази работа. Но вървят по правилен път и като дисциплина, и на налагане на дискретност в клуба, а не както бе едно време - да се излага всичко на показ. Има ред в ЦСКА, не се допуска всеки да коментира и да говори.

Отборът им също набира скорост, но последният мач показа: амбициите и претенциите са ясни, но качеството отстъпва все още на Лудогорец", коментира Гочето."За ЦСКА аз имам отдавна позиция и няма да я променя.

ЦСКА е нужен на футбола ни и не можеш да го заличиш. Настоящото развитие на нещата в клуба е искано от много хора. Ще бъде голяма грешка, ако не стане това, което е започнало да се прави. С появата на Гриша Ганчев се сложи начало на нещо, което дава образ, какъвто този клуб винаги трябва да има. С настоящото ръководство е сигурно, че авторитетът на ЦСКА ще се защитава. И тези хора са заредени с амбиция и желание да върнат клуба там, където му е мястото. За хората в България масово е ясно - това е ЦСКА", коментира Гочето.

Една от 4-те оферти за активите и емблемата на фалиралия ПФК ЦСКА АД е била на стойност от 7 милиона лева

Офертата на Никола Газдов за емблемата на ПФК ЦСКА АД била на стойност 7 млн. лева?

Слухове от стадион "Българска армия"