Бившият старши треньор на Етър, ЦСКА и Левски Георги Василев днес празнува своя 72 рожден ден. Гочето си пожела "червените" да го зарадват с нова победа, след като тази вечер се изправят срещу Копенхаген в Лига Европа.

Петър Жеков: Копенхаген е отбор от нашата черга, ЦСКА не трябва да се плаши от тях

Петър Жеков: Копенхаген е отбор от нашата черга, ЦСКА не трябва да се плаши от тях

"Силите са изравнени"

Следя българския футбол под лупа, както се казва. Следя най-вече Етър, Левски и ЦСКА. Радвам се много на прогреса на "армейците" и се надявам довечера да ме зарадват на рождения ми ден. Мачът с Копенхаген ще е истинският тест за "червените" за новия сезон, защото досега те не са срещнали сериозни съперници нито в Първа лига, нито в Европа. Стискам им палци, защото смея да твърдя, че ЦСКА върви по правия път.

За жалост в Левски свикнаха в последните години да не печелят нищо. С Делио Роси удариха на камък. Хубаво е, че Славиша Стоянович е от Балканите, по-бързо ще се адаптира в българската действителност. У нас западноевропейските треньори не могат да виреят.

Етър? Отборът има чудесен специалист в лицето на Балъков, германски възпитаник, който залага на дисциплина и тактика", коментира Василев пред "БЛИЦ".