Бившият наставник на ЦСКА - Георги Василев е на мнение, че пълното доверие към Бруно Акрапович е единствената рецепта за успех на "Армията". Ето какво още каза той пред колегите от "Тема Спорт":

ЦСКА предлага договор за още един сезон на Петър Занев

ЦСКА предлага договор за още един сезон на Петър Занев

Контрактът трябва да бъде подписан през май

"Големият заряд и надеждата за ЦСКА, че статуквото в първенството ще се наруши, се криеше в дербито с Лудогорец. От загубата в Разград дойде обаче и разочарованието у "червените" и повлия на нагласата, и поведението им към мача с Локомотив (Пд). Има един играч на ЦСКА, който винаги е на максимума и това е Тибо Вион, но при него възможностите са лимитирани. Тиаго има отстъпление, а той е много важен и ЦСКА е зависим от него.

Бусато близо до топ 10 на чужденците с най-много мачове за ЦСКА

Бусато близо до топ 10 на чужденците с най-много мачове за ЦСКА

Към момента има точно 60

Бруно Акрапович има нужда от още време да доизгради отбора според своите виждания. Изведнъж не става. Трябва търпение. Престоят му в Локомотив (Пд) показа какъв е правилният път. В ЦСКА нещата ще се случат много по-бързо, защото играчите са от друг калибър. Бруно отскоро е треньор на "Армията", тепърва ще надделяват идеите му. Играчите е нормално все още да се напасват към изискванията, които той поставя и виждаме, че това постепенно се случва. Много е важно ЦСКА да запази отбора си за следващия сезон. Това би било голям плюс. А не да дойдат 10 нови, които тепърва трябва да се адаптират и да свикват със стила на игра

Мнозина критикуват схемата, на която залага Акрапович - 3-5-2, и го оплюват, че е дефанзивен треньор. Но твърдението, че играе защитно е твърде елементарно и не отговаря на истината. С подобна система станах шампион с Етър, а в ЦСКА също я използвах. Времето и търпението към него ще са решаващи, за да успее в ЦСКА. Смешно ще е да започнат да умуват за нов треньор. Акрапович си върши добре работата, старае се и работи отлично".

Велизар Димитров: Многото приказки за титла пречат на ЦСКА

Велизар Димитров: Многото приказки за титла пречат на ЦСКА

Бившият капитан на ЦСКА с интересно изказване