Националът Георги Йомов е вече в България, след като стана ясно, че има усложнения в контузията на глезена му, съобщава сайтът на ЦСКА. Футболистът получи травмата по време на лагера на националния отбор и заради нея не взе участие в нито една среща от Лигата на нациите.

ЦСКА - Сепси: 0:4 (Развой на срещата по минути)
на живо

ЦСКА - Сепси: 0:4 (Развой на срещата по минути)

Вижте подробности

После крилото се присъедини към "армейците" с уверението, че проблемът е отшумял, но се оказа, че все още съществува немалък риск за увреждане на връзката, което наложи нова серия интензивни процедури по възстановяването му в София.

След мача с Ред Бул Залцбург в лазарета попаднаха Тибо Вион и Йоан Бауренски. Французинът се размина със сериозна травма, като прегледът е показал, че няма разкъсване в мускула на прасеца, а само оток. Младежкият национал на България пък е с разтежение в областта на бедрото. Двамата ще тренират на облекчен режим през тази седмица.

Състоянието на бразилеца Жеферсон, който беше заменен принудително срещу австрийския шампион заради проблем с адуктора, се подобрява, но в последния момент треньорският щаб ще прецени дали да разчита на него в днешната контрола. Срещу румънския Сепси не е изключено първи игрови минути да запише капитанът Юрген Матай.

Филипов: Подробности за Кайседо ще има в сряда

Филипов: Подробности за Кайседо ще има в сряда

"Ще решеваме какво да правим с него"