Крилото на ЦСКА - Георги Йомов беше изключително развълнуван от знаменития обрат, който "червените" сътвориха срещу Виктория (Пилзен). Националът е на мнение, че "армейците" имат всички доводи да излязат от груповата фаза на ЛК.

"Чувствата са неописуеми. Голяма емоция, зареден съм с положителна енергия. Нямам търпение за жребия. Благодаря на 12-ия ни играч, без него нищо нямаше да бъде същото. Оказаха ни голяма помощ.

Стойчо Младенов просто ни каза, че ЦСКА е евробоец - отбор създаден за такива мачове. Просто с две думи ни мотивира! Изигра ключова роля в цялото това нещо. Има Господ! Всичко се върна. Трябваше просто да бъдем задружни.

От първата минута на мача с Пилзен бях убеден, че ние ще продължим. Много ми напомняше на мача с Базел от миналата година всичко. Бях на 100-процента убеден, че днес е нашият ден. Искам отбори, срещу които да играем футбол и да бъдат радвани феновете. Всичко зависи от нас докъде ще стигнем. С този отбор и колектив смятам, че е възможно да излезем от групите".

Велико! Феноменално! Това го може само ЦСКА! Обратът е факт, "армейците" са в групите на ЛК!

Велико! Феноменално! Това го може само ЦСКА! Обратът е факт, "армейците" са в групите на ЛК!

Селекцията на Стойчо Младенов изигра голям мач и надви Виктория с 3:0 след продължения