Бившият играч и ръководител на ЦСКА - Георги Илиев коментира представянето на "червените" при Нестор ел Маестро, а също така и поражението от Лудогорец с 0:1 в дербито от Първа лига.

Рубен Пинто: Мачът с Лудогорец е в миналото, оттук нататък ще печелим

Рубен Пинто: Мачът с Лудогорец е в миналото, оттук нататък ще печелим

"Умората не може да е оправдение за загубата"

"ЦСКА се представи добре в евротурнирите, просто малко късмет и елементарни грешки лишиха отбора от достигане до продължения на реванша в Дания. Това, което винаги съм го търсил, представянето в евротурнирите, ЦСКА го направи. На мен лично Ел Маестро ми харесва, но все още е много рано да му се дават оценки. Трябва да му се даде повече време за работа и след това могат да се правят някакви по-сериозни заключения. Ние много бързаме в България или да оплюем някого или да го направим най-големия. Паро Никодимов е много прав в анализа си след мача с Лудогорец. Не може вратарят да излиза извън пеналтерията да гони нападател и изведнъж да се връща, а на вратата няма никой. Защитниците тръгват след Черниаускас. Това е глупост и се учи до десетгодишна възраст".

Петър Жеков: В ЦСКА такъв като Гриша Ганчев не е имало, дадохме съвети на Нестор ел Маестро

Жеков: В ЦСКА такъв като Ганчев не е имало, дадохме важни съвети на Ел Маестро

"В Разград футболистите ни играха 11 срещу 14 души"

"Отдавна съм казал, че ЦСКА има голям проблем в защита. Това е основното място, за което трябва да се помисли за подсилване", заяви Майкъла.

Ангел Лясков: Нестор ел Маестро ми даде "златен" шанс, Стамен Белчев първи ме взе при мъжете

Лясков: Ел Маестро ми даде "златен" шанс, Белчев първи ме взе при мъжете

"Много симпатизирам на Марсело, Давид Алаба и Патрис Евра"

"Трябва да се отбележи, че ЦСКА в момента има трима контузени футболисти със сериозни качества и това оказва влияние. На Тиаго Родригес не му е мястото на крилото. В халфовата линия и нападение отборът има много добри играчи", добави още той.

"Мауридеш е много по-комбинативен от Фернандо Каранга. Колективен играч е. Гриша Ганчев е осигурил най-добрите условия на отбора. Време е вече да дават по 120 процента от себе си. Срещу Лудогорец, ЦСКА игра слабо. Това не е играта на ЦСКА, която искам да виждам. ЦСКА не може да се плаши от Лудогорец. Но разликата отново ще е десет точки, докато не се научат, че Лудогорец трябва да се бори с ЦСКА, а не обратното. На стадиона, щом минеш табелката ЦСКА, вече си най-добрият и не може треньорът да коментира след мача, че Лудогорец е най-добрият отбор в България и е нормално мачът да е загубен. Не, не е нормално. ЦСКА не може да загуби на място, където има две улици", заяви още бившият футболист на "армейците".

Божидар Чуканов от ЦСКА ще се подложи на операция в Германия

Талант на ЦСКА ще бъде лекуван в Германия

Контузията на Божидар Чуканов така и не отминава