Георги Илиев даде прогноза за предстоящия мач между ЦСКА и Рома. Ето какво каза бившият футболист и директор на "червените" пред "Спортал".

"Мачът с Рома е 1:1. Винаги след треньорска смяна има подем в даден отбор. Стамен Белчев е добър специалист, но трябваше да бъде сменен, защото ЦСКА не върви добре. Но не можеш да търсиш вината само у него. Има спортно-техническо ръководство, то няма ли някаква вина?! Стамен класира отбора в групите на Лига Европа, донесе не малко пари в клуба. Това не трябва да се забравя.

Загорчич не е за ЦСКА. Той може да е добър треньор в Славия или Ловеч. При Стойчо Младенов проблемът са парите, иначе като треньор е перфектен. Ако собствениците се разберат с него финансово, той е идеален избор. Любослав Пенев е един от най-добрите треньори в България, но не трябва да му казват кой да играе, кой да не играе. Любо затова напусна "Армията" предния път. Христо Янев се пъчи, че е цесекар. Сашо Томаш също е вариант, но ако ще го слагаме него, по-добре да сложим Бербатов. Той нали взе някаква диплома за треньор сега. Аз бих наложил него. Бербатов е една от големите звезди, излезли от ЦСКА. Познава клуба, цесекар е, знае за какво става въпрос.

Феновете на ЦСКА: Светът е пълен с великани. Те винаги са били тук!

Феновете на ЦСКА: Светът е пълен с великани. Те винаги са били тук!

"Тихо излизаме от тъмнината"

На клуба пречи манталитетът на ръководството. Затова пети сезон титлата остава далеч. Гриша Ганчев си върши добре работата, дава по 15 милиона. Под него обаче са спортно-техническото ръководство, треньорите и играчите. На Пламен Марков трябва да гласуват повече доверие, той единствен има манталитет на човек от ЦСКА. Само той знае как се бият европейски шампиони и че в ЦСКА освен първото място другото е провал. За мен Марков трябва да участва повече в менажирането на клуба. ЦСКА трябва да е шампион на България! Това сега е падение.

В Левски Наско Сираков се бори за оцеляването на клуба, похвално е. Футболистите им обаче не знаят къде се намират. Какво им пречи да играят, а? Изключително слаби футболисти, но с манталитет за Янтра (Габрово). Хора, които се хранят в Студентски град не могат да те направят шампион. Наско го познавам от 40 години, по-нервен не съм го виждал това момче. Той не е за собственик на Левски! Той е за главен мениджър на клуба, собственикът трябва да има много пари, трябва да е богат човек. Сега търсят треньор - аз им предлагам за 20-ти път Кокала. Той ги направи за последно шампиони, той е точният човек за Левски. Наско - главен мениджър. Собственикът трябва да изкарва пари. Илиана казва, че двамата с Мъри изкарали 40 милиона за Левски. Хубаво, но разходите са повече, загубата за този период е 20 милиона. Питайте Тодор Батков. Има приходи, но има и разходи.

Миодраг Йешич фаворит за треньор на ЦСКА?

Миодраг Йешич фаворит за треньор на ЦСКА?

Двете страни са обсъдили тази възможност

Българският футбол не може без ЦСКА и Левски. Питайте ръководството защо на мачовете на "Армията" не идват Емил Костадинов, Ицо Стоичков, Любо, Бербатов, Стилиян Петров, Спас Джевизов? Това са все големи фигури на ЦСКА. Никой не ги кани! Трябва да носиш ЦСКА в сърцето си. На "Армията" да се молят Гриша Ганчев да е жив и здрав, дава пари човекът, плаща си данъците, всичко точно. Преди него другите не бяха плащали ДДС 11 г. Има го на документи. Ганчев неговото си го върши. Същото се отнася за Венци Стефанов и Иван Василев. Без тях Славия и Локомотив (София) няма да ги има на картата. В "Овча купел" и в "Надежда" също да сложат по една снимка - на Венци и на Иван, и да се молят всеки ден за здравето им. Това е истината", заяви Майкъла пред "Спортал".