Георги Илиев говори дълго за ЦСКА и българския футбол. Бившият футболист и директор на "червените" даде интервю за колегите от "Спортал". Ето какво каза Майкъла (със съкращения):

"Бях заложил "хикс" за мача на Лудогорец и спечелих. Турският отбор е прехвален. Лудогорец игра прекрасно, този резултат е успех. В Лудогорец се работи професионално. В ЦСКА се работи професионално от една година, а в Левски от 3-4 месеца има съживяване с много добър треньор.

Търгът за базите на ЦСКА стартира до 3 седмици!

Търгът за "Армията" и "Панчарево" стартира до 3 седмици!

Министерският съвет одобри създаването на ново държавно дружество – „Сердика спортни имоти“ ЕАД

През ЦСКА за 15 години минаха 150 милиона лева без да се инвестира нищо. В Левски единствено Тодор Батков направи една инвестиция, но никой не му го призна. Лудогорец всяка година е на печалба.

Очаквам пак Лудогорец да е шампион, но с много голяма конкуренция от ЦСКА. Отборът на ЦСКА стои много добре в момента, тактически добре, с добри трансфери. Решението на УЕФА да извади ЦСКА от евротурнирите? Има си правила - нов отбор получава три години наказание. Мисля, че за нас ще е две години. Ще си ги изтърпим и се завръщаме.

Серджиу Буш от Левски: Ще се радвам да вкарам на ЦСКА

Серджиу Буш: Ще се радвам да вкарам на ЦСКА, Левски трябва да бъде пред "червените"

Ники Митов и Делио Роси - било едно и също...

Гриша Ганчев е много сериозен бизнесмен. ЦСКА фалира заради хора, които много "обичат" ЦСКА. Клубът можеше спокойно да се оздрави точно за 5 години. Защо Гриша Ганчев тръгна на вариант с Литекс и Чавдар (Етрополе)? Това беше по-добрият вариант. И аз като бизнесмен бих го направил. След като има вратичка в закона, чрез която мога да избягам да плащам 23 милиона лева задължения и да взема нещо, което струва 60 или 100 милиона без един лев, и аз бих го направил. Подадоха му какво трябва да се направи и той го направи. Но ЦСКА си фалира заради цесекари. Смятам, че тези 8 милиона лева за емблемата ще бъдат платени. Щом Гриша Ганчев е поел този ангажимент, смятам, че ще се плати.

Левски има много задължения. Това го знаят всички, много задължения и към НАП. Като на ЦСКА са. Те обаче разсрочиха тези договори. ЦСКА защо не го направиха? Защото левскарите си обичат Левски. Като дойде Александър Томов казах, че до две години ще фалират. Не може да харчиш 12 милиона на година, а да изкарваш три милиона. Няма как да не фалираш. Не трябва да се впечатляваме толкова, че УЕФА трябва да признае този ЦСКА за ЦСКА. Титлите са си там, аз не страдам от комплекс, че тези титли са ми взети и ги няма. ЦСКА и Левски са двата клуба в България, всичко друго е изкуствено направено. След 1989 година насам в нито един момент не е имало добро управление в ЦСКА. Имаше при Добри Джуров, когато направиха Панчарево и "Червено знаме".

За мен управлението на Боби Михайлов е прекрасно. Той им дава всички необходими условия".

Феновете на ЦСКА започват да събират пари за клуба

Стартира кампания "Аз обичам ЦСКА"

Феновете на "червените" ще подпомогнат финансово клуба