Легендата на ЦСКА Георги Денев е категоричен, че само бъдещето ще покаже дали смяната на Нестор ел Маестро с Любослав Пенев е била за добро.

"Бъдещето ще покаже дали смяната на Нестор ел Маестро с Любо Пенев е за добро. В момента ЦСКА е втори в класирането и определено има шанс за титлата. Всичко зависи от отбора, защото тези шест точки от Лудогорец са и много, и малко.

Любо Пенев: Ще има много промени в ЦСКА, "Армията" ще се пълни на абсолютно всеки мач!

Любо Пенев: Ще има много промени в ЦСКА, "Армията" ще се пълни на абсолютно всеки мач!

Ето какво заяви Ел Голеадор след контролата с Етър

На "Армията" става каквото каже Гриша Ганчев. Щом го махат Ел Маестро, значи не се е справил. Той е млад човек с перспектива. В България на чужденците се гледа по-особено. Аз съм играл в Гърция и Кипър и там е различно. Ще видим какво ще стане с него. Но за да успее един чужденец у нас, той трябва да е два пъти по-добър от местните.

За Любо Пенев имам добро мнение като треньор. Само хубави неща мога да кажа. Където и да е бил - в Литекс, ЦСКА или националния, все се е справял.

ЦСКА загуби от Етър с 0:1 в контрола

ЦСКА кръгла нула при третия дебют на Любо Пенев

Етър победи "червените" на "Армията"

Всяка една продажба на който и да било футболист е рискова. Десподов играеше много добре в ЦСКА, но щом са го продали и са му взели отлични пари, значи всичко е наред. Най-важното в днешно време е да печели клубът. Да, спортно-технически липсата на Кирил ще се отрази, но дано се намери бързо негов заместник.

Разбрах, че Станислав Манолев са го освободили. Там има нещо, но не съм в кухнята и не мога да коментирам", заяви Денев пред "Меридиан мач".