Пред "Мач Телеграф" Борис Галчев сподели очакванията си за предстоящия бараж на ЦСКА за Европа.

"Очаквам да стане хубав мач на баража, а отборът, който играе по-добре и заслужава, да победи. За ЦСКА обаче сезонът е провал, независимо от резултата. Не само че не успя да стане шампион, ами изпусна и второто място. Преди това пък отпадна от Ботев (Пловдив) на полуфиналите за Купата на България. Това не отива на клуб като ЦСКА.

Преди Орманджиев каза за Естрада, че е човек, който е играл на Световно първенство и че качествата му не трябва да бъдат поставяни под съмнение, но в България не се справи добре. В България се играе много трудно, като това важи и за качествените играчи. Не е важно каква ще е скамейката, а кой каква работа ще свърши. Трябва да се попадне на правилните футболисти, правилните хора, които имат качествата и възможностите да постигнат това, което се изисква от клуб като ЦСКА.

Ние като фенове искаме да виждаме един агресивен и атакуващо играещ ЦСКА. Бях на мача с Черно море - на нас ни трябва победа, а ги чакаме на центъра. Това за мен не е нормално. Хората искат да виждат един агресивен и зрелищен ЦСКА няма какво да го изтъкваме дори. Отборът трябва да играе добър и резултатен футбол", смята Галчев, който в момента е директор в Банско.