Бившият футболист на ЦСКА Филип Филипов смята, че феновете на "червените" не трябва да обвиняват водещите фигури в клуба след болезнената загуба от Лудогорец (0:4) за Суперкупата.

Той призова привържениците да оставят Гриша Ганчев и Любослав Пенев да си вършат работата, за да може "армейците" да се радват на нови успехи, като спечелената Купа на България преди два месеца.

Ето какво сподели Филипов:

Вчера нашият любим отбор игра много слабо и загуби с 0:4, резултат който не приляга на ЦСКА.

Днес цял ден чета, едни са против Гриша Ганчев, други са зад Гриша Ганчев, едни са за Любо Пенев, други са против Любо Пенев.

Аз мисля, че ние, истинските фенове на ЦСКА, за какъвто се считам и аз, трябва да бъдем зад любимия отбор, а не зад някоя личност. Много президенти са минали през ЦСКА и стократно повече треньори.

Нека да си зададем въпроса: Ако не беше Гриша Ганчев, къде щяхме да бъдем? Сигурно щяхме да сме просяци, като тези от Подуяне.

Любо Пенев е човекът, който спечели преди 2 месеца купата и ни донесе радост и положителни емоции.

За това нека да подкрепяме безрезервно любимия ЦСКА и да оставим собственика, треньорския екип и футболистите да работят на спокойствие и отново да ни радват.

И отново по мое мнение, няма незаменими хора, но има един, който няма как да бъде заменен и той се казва Христо Стоичков".

Кошмарни антирекорди за ЦСКА

Кошмарни антирекорди за ЦСКА

След боя от Лудогорец