Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов също коментира поражението на отбора с 0:2 от тима на ФК ЦСКА 1948 в баража за Лигата на конференциите. Загубата означава, че "червените" няма да играят в Европа за първи път от 2017 г.

ЦСКА е аут от Европа! Сектор "Г" нахлу и се би с полицията!

ЦСКА е аут от Европа! Сектор "Г" нахлу и се би с полицията!

Вижте подробности!

"За всички е ясно, че това не е ЦСКА и трябват кардинални промени да настъпят в клуба. Те се случват със смяната на собствеността още от един месец. Хората са прави", каза Филипов, докато феновете скандираха "всички вън" по време на изказването.

"Кардиналните промени не са започнали след този мач, от един месец има много сериозни промени в клуба, които другата седмица ще бъдат обявени и ще видите, че през този сезон се е работило много и не е само този мач причината да станат промени. На нас ни е ясно какви бяха промените в клуба, промените в управлението, така че следващата седмица ще имате яснота", допълни Филипов и разговаря лично с феновете след това.

"Не е коректно да хвърляме цялата вина върху Стамен Белчев. Той пое отбора в много сложен момент за клуба и не мисля, че той трябва да отнася цялата вина. Всички сме виновни за това. Нормално е феновете да са недоволни. Хората идват, подкрепят отбора постоянно", каза още Филипов.

Изпълнителният директор допълни, че той ще носи отговорност за ЦСКА в следващите две години.

ГАЛЕРИЯ: Нахлуването на феновете на сектор "Г"

ГАЛЕРИЯ: Нахлуването на феновете на сектор "Г"

Вижте галерията

"Който ме познава, знае, че съм отговорен човек. В следващите две години аз ще съм този, който ще носи цялата отговорност в спортно-техническата част и всички упреци могат да са срещу мен. Аз не се страхувам, от седемгодишен съм в ЦСКА, винаги работя със сърцето си, обичам клуба, така че не се притеснявам. Футболистите не знам дали осъзнават - гробно мълчание. За ЦСКА първо трябва да имаш сърце, за да носиш "червената" фланелка, тя е голяма тежест. ЦСКА е институция, не отива ЦСКА да играе по този начин. ", каза още Филипов.

Орманджиев: Това е срам! Бесен съм!

Орманджиев: Това е срам! Бесен съм!

Орманджиев реагира остро след ексцесиите по време на мача