Новият изпълнителен директор на ЦСКА - Филип Филипов, говори в предаването "Домът на футбола" преди реванша от Лига на конференциите срещу Лиепая. Той изрази надежда, че "червените" ще се поздравят с крайния успех. 

"Да се надяваме, че тази реформа и тези промени в ЦСКА са за добро. Всички, които обичаме ЦСКА се надяваме, че тази реформа ще доведе до положителни резултати, до вдигане на отбора, като игра и класиране. Самото име на Стойчо Младенов говори, че всички ще направят всичко възможно това да се случи. Най-важното е утре крайният победител да е ЦСКА. Не е важно как ще продължим. Това е основната цел за утрешния мач. Вече във времето ще се гледа мач за мач", коментира Филипов.

"Стойчо ще има много тежка задача с отбора, защото предстоят много мачове, които са на гъсто. За мача утре трябва да сме максимално концентрирание, трябва да има настроение в играта на отбора, но Стойчо Младенов е доказано име и мисля, че ще се справи с мотивацията и нагласата на отбора. Надявам се утре всички да сме усмихнати след мача. Не е моя работа да коментирам отбора на Лиепая, това са въпроси за Младенов, аз не искам да се меся в спортно-техническата работа. Аз съм уверен, че Стойчо Младенов ще спечели утре мача и ще бъдем крайни победител. От това, което видях, има настроение в отбора, футболистите тренираха емоционално на вчерашната тренировка, ще има заряд утре", сподели още босът на ЦСКА.

Стойчо Младенов: Бързо превключих на шеста скорост, ЦСКА трябва да е краен победител утре

Стойчо Младенов: Бързо превключих на шеста скорост, ЦСКА трябва да е краен победител утре

"Вальо Антов е капитанът на този отбор"