Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори пред медиите след благотворителния мач между "червените" и Левски, който се изигра под надслов "Обединени в грижа за мъжкото здраве". Ръководителят говори и по важната тема за изграждането на нов клубен стадион. Ето какво каза той:

"Получи се хубав мач с хубави голове, видяха се атрактивни изпълнения. Мисля, че тази инициатива е много полезна и хубава - да информира мъжете да обърнат по-голямо внимание. Да ходят на профилактични прегледи особено след една възраст.

Костадинов: Нов стадион на ЦСКА? Дано, "червената" общност го заслужава!

Костадинов: Нов стадион на ЦСКА? Дано, "червената" общност го заслужава!

Говори и за ВАР

На пролет ЦСКА ще се старае да побеждава във всеки мач. В зависимост от това в колко мача ще победим, ще видим какво ще е класирането. Всичко се върши както трябва - следват се стъпките, които трябва за изграждането на стадиона. Когато имаме точна, конкретна информация, ще я съобщим. Надявам се да не срещаме пречки, защото ЦСКА иска да изгради хубав, модерен, европейски стадион. Това ще е полезно не само за ЦСКА, а за целия български спорт. Няма нищо по-хубаво от това да се отиде на мач на хубав стадион, зрителите да се чувствам комфортно. Мисля, че това е пътят, по който трябва да вървят и другите клубове", каза Филипов.

"Левски и ЦСКА имат спортно съперничество, което е на терена от много отдавна, но няма лошо да се обединяват за благотворителни каузи", добави той.

"Саша Илич спокойно може да играе в ЦСКА в момента. Днес показа много добра кондиция и футболни качества", каза Филипов, след като атаката на "червените" в двубоя бе водена от старши треньора на тима.

Саша Илич: Битката за титлата ще бъде много тежка

Саша Илич: Битката за титлата ще бъде много тежка

Наставникът на "червените" говори и за мача за Купата с Гигант (Съединение)