ЦСКА ще привлече таланта на Пирин (Благоевград) Иван Тасев. Това обяви изпълнителният директор Филип Филипов. В отбора ще има и други млади играчи, които ще се завърнат от наем - Марк-Емилио Папазов, Симеон Александров, Росен Маринов и Асен Дончев.

"Разгледахме всички български футболисти, които играят в България и в чужди първенства. Имаме идея за някои от тях. Новият Янев и Велизар ги няма. На ЦСКА му трябват футболисти, които веднага да заиграят. Няма време за чакане. Има играчи с потенциал. Иван Тасев идва, Марк-Емилио Папазов се връща, Росен Маринов, Асен Дончев, Симеон Александров. Ще има ядро. Имаме идея да привлечем още двама български футболисти, но не е даденост. Трябва да има качества, ниво и личностни качества. Не е толкова лесно да играеш в ЦСКА", разкри Филипов.

В ЦСКА са имали шест варианта за нов треньор

В ЦСКА са имали шест варианта за нов треньор

Това заяви Филип Филипов

Стоян Орманджиев пък добави: "Българите в нашия отбор, независимо дали са тези в момента, или нови имена трябва да си извоюват да са в центъра на съблекалнята. Чужденците бяха около българите, а не обратното. Филипов достатъчно добре каза, че следим изкъсо българските футболисти. Тези в чужбина не са толкова много, в България също. Трябва ни футболист, който ще направи разлика, а не да е просто футболист, който да дойде само защото е българин.

Можем да изберем един за старши треньор. Не можем да сложим петима. Каквото и решение да вземем трябва да знаем, че на някого няма да му хареса. Не искам да влизам в специфика, но ние искахме да е старши треньор, който започва на чисто и има достатъчно енергия да започне да работи. Не да го гонят стари истории. Според мен е едно лице, което е малко по-непознато, но според мен ще има успех."

ЦСКА се разделя с половин дузина играчи, Филип Филипов обяви имената им

ЦСКА се разделя с половин дузина играчи, Филип Филипов обяви имената им

Ето с кои играчи ще се разделят "армейците"