Фенове на ЦСКА разпространиха в социалните мрежи ново писмо с въпроси за стадиона. Този път идват от репортер на вестник "Сега". Феновете са бесни и категорични, че отново се пречи за реконструкцията на "Армията". 

Ето какво се казва във въпросното писмо, адресирано до представителите на МРРБ:

"По повод публикувано от ЦСКА съобщение за издадено разрешение за реконструкция на стадион "Българска армия" в Борисовата градина на 5 октомври и течащ срок за произнасяне на ДНСК, моля за информация по следните въпроси:

1. Сигнализирано ли е МРРБ, че разрешението за строеж се издава в противоречие с изискванията на Закона за устройство на територията и по същество финализира много проблемна процедура с издавани визи за проектиране в противоречие с правилата? Основният проблем е липсата на подробен устройствен план на "Борисовата градина" , план, който така и не бе приет по време на последния мандат на г-жа Йорданка Фандъкова като кмет на столицата. 

2. Ще бъде ли направена проверка по повод многото свидетелства за нарушение на изискванията на ЗУТ и Закона за устройство и застрояването на Столична община?", гласят питанията на Таня Петрова. 

"Госпожата би ли цитирала поне някой текст от закона?", питат феновете на ЦСКА. 

Снимка 637682

Източник: Facebook