Феновете на ЦСКА коментираха плакета, с който от ЦСКА 1948 честитиха 75-годишния юбилей на шампиона Лудогорец. Ето какво пишат "червените" фенове в страницата във "Фейсбук" "Трибуна Сектор Г" (без редакторска намеса):

"Една снимка, която няма никаква нужда от описание или подробни обяснения. Цялата същност на крадците на самоличност, въплатена в един фотос и поредното навеждане към големия брат от Разград.

Няма как да претендираш за абсолютно нищо различно от статута на личинка след като за пореден път безцеремонно и нагло разкриваш своите зависимости и подчинение на един от най-големите врагове, които е имал българският футбол в историята си и човек, водил и водещ в момента открита война срещу ЦСКА и армейската общност. Няма как да си последна инстанция по всяка тема и да пускаш "смешни" статусчета за радост на придворните си лакеи и подвластни на статуквото медии, докато в огледалото на лицемерието те гледа делиормански ратай с анцуг от Женския пазар. И най-вече няма как да си нещо различно от кух и изпразнен от съдържание субект, дребна и морално осакатена душица и едноок цар в кралството на слепите еничари.

Това, уважаеми приятели, е поредната кофти сцена от нискобюджетния римейк на "Самоличност на аванта", а влизайки в главната роля е звездата от "Беднякът милионер". И е хубаво продуцентите и сценаристите на тази пошла продукция да осъзнаят, че накрая на спектакъла винаги публиката има последната дума".

ЦСКА 1948 към Лудогорец: Успехът остава да ехти вовеки!

ЦСКА 1948 към Лудогорец: Успехът остава да ехти вовеки!

Честитиха годишнината на "орлите"