Фенове на ЦСКА излязоха с отворено писмо в социалните мрежи, в което призовават настоящите собственици на клуба да не се оттеглят от власт заради претенциите на определена ултрас групировка.

Привържениците оценяват високо работата на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, като са на мнение, че без тях съществуването на "червените" е поставено под въпрос.

Гриша Ганчев: Сега наред са феновете, няма проблем

Ганчев: Сега наред са феновете, няма проблем

"Оставяме отбор с 10-12 милиона напред от такъв, който имаше над 40 милиона задължения"

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

Отворено писмо

Уважаеми г-н Ганчев,

Уважаеми г-н Инджов,

Уважаеми г-н Стоичков,

Отново се обръщам се към Вас в качеството Ви на собственици на най-великия български футболен клуб с част от думите ми от 28 октомври 2018 г. Обръщам се към Вас в качеството ми на обикновен и редови привърженик на най-големия футболен клуб в България! Заявявам, че заставам зад всяко едно решение, което ръководството ще вземе, взима и е взимало. Искам да изкажа благодарност за всичко, което сте направили, откакто управлявате ЦСКА!

Гриша Ганчев пред ТОПСПОРТ: Аз и Инджов прекратяваме дейността си в ЦСКА

Гриша Ганчев пред ТОПСПОРТ: Аз и Инджов прекратяваме дейността си в ЦСКА

"Благодаря на армейската общественост, че беше съпричастна с нашето дело"

Това, което Вие направихте като собственици, никой през последните над 25 години, не е правил! Вие заслужавате само и единствено доверие и подкрепа! Вие върнахте вярата в армейските ценности, които бяха позабравени през последните няколко престъпни управления и подигравки с нашия любим клуб! Спазихте едно обещание и извършихте нещо, което никой в България не е правил. Възродихте честта и уважението. Съградихте от пепелта прекрасната ни база в Панчарево. Отново школата ни работи на едно добро ниво, а вярвам, че в бъдеще ще е още по-продуктивна. На път сте да съградите нещо велико в центъра на София.

Отново казвам всичко това, защото след все още неосъществения трансфер на Али Соу отново ставаме свидетели на гадна, досадна и отвратителна атака с/у Вас и ЦСКА! Всичко това става в Интернет пространството, където всеки разбира от всичко.

ЦСКА продаде звездата си Али Соу на Ростов за 4 000 000 евро!
Обновена

ЦСКА продаде звездата си Али Соу на Ростов за 4 000 000 евро!

Запазва си и процент при следващ трансфер

Уважаеми собственици, определена организирана ултрас групировка не представлява цялата армейска общност.

Аз не разбирам от управление на клуб, от организиране на фенове за песни, шествия и разпяване на агитка, нито от тактика, нито от физическа подготовка, нито от ръководене на отбор, нито от плащане на заплати, нито от проектиране и строителство на стадион и тренировъчна база, но разбирам от нещо друго. Аз разбирам, че не трябва да се дава акъл на този, който управлява клуба ни. Не бива да се меся в работата на треньор, скаути, директори и собственици! От мен се изисква само подкрепа. От мен се изисква да имам абонаментна карта, да купувам оригинални фен-артикули от магазина на клуба, да водя приятели на стадиона, да подпомагам финансово клуба, както сметна за добре и каквато възможност имам.

Заявявам, че заставам твърдо зад Вас, като ръководители на най-обичания клуб в страната! Моля Ви да не обръщате внимание на грозните писания в Интернет пространството, защото те изразяват позицията на една група, смея да кажа, неориентирани, в същността на идеята спорт и по-конкретно футбол, хора! Знайте, че както Вие спазихте обещанията си и се грижите за ЦСКА, така и ние, хората на които им пука за клуба, ще се грижим Вие да получавате подкрепа в тези трудни времена!

ЦСКА форсира картотеките на Кайседо и Бисмарк

ЦСКА форсира картотеките на Кайседо и Бисмарк

Бруно Акрапович се надява да ги има на разположение за Черно море

Само ЦСКА, останете в ЦСКА, защото иначе ЦСКА е обречен на съдбата на много други отбори, "управлявани" от своите привърженици - химера, която рухва всеки път и всеки път се разбира колко нелепо звучи! ЦСКА ще стане заложник на политическа игра, както други отбори. ЦСКА ще бъде "управляван" от фенчета, без капацитет и без умения.

ЦСКА ще се превърне в блато, каквото е целият ни футбол и цветето, което сега грее в Борисовата градина ще бъде смазано от тези, които трябваше да го поливат, но вместо това го смачкаха със своите обувки мартенси.

Сега враговете се смеят и дерат гърла, че ЦСКА пада ранен!

НЕ позволявайте ЦСКА бъде убит!

Не гледайте Фейсбук. Там всеки има какво да каже, но казва ли наистина нещо - и те не знаят!

Това постигна Соу с екипа на ЦСКА

Това постигна Соу с екипа на ЦСКА

Вижте на кои отбори вкара голове

Не бива да се поддавате на провокацията на част от привържениците на ЦСКА, като дори една част от тях нападнаха и най-великият - ХРИСТО СТОИЧКОВ!

Твърдо зад отбор, ръководство и треньор! Само ЦСКА!

Твърдо зад Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков!