Представянето на Стойчо Младенов като оперативен директор на ФК ЦСКА 1948 предизвика цунами от коментари в червената футболна общност. "Тема спорт" представя част от мненията на привържениците във фейсбук.

Alex Minev: Жалка картинка, може да си купите всички бивши играчи на ЦСКА, но не и любовта на феновете.

Alexandra Georgieva: За да хукне при Числото, значи Младенов е разочарован от ръководството на клуба, който напусна скоро. С Ганчев не е лесно да се работи.

Feti Memo: Там, където не става с пари, става с много пари...

ТОПСПОРТ ви пита: Какво смятате за решението на Стойчо Младенов да започне работа във ФК ЦСКА 1948?

ТОПСПОРТ ви пита: Какво смятате за решението на Стойчо Младенов да започне работа във ФК ЦСКА 1948?

Дайте своя вот

С И.: След два месеца единият измежду теб и Любо ще напусне поради скандал помежду ви, дано кракът ти никога не стъпи на "Българска армия".

Nikolay Totkov: То в този клуб има повече легенди отколкото фенове. Стойчо и да маже, истината е, че си плю на всичко. Не го разбирам това - цял живот си градил име и имидж... бам с едно решение изтриваш всичко.

Ivan Vasilev: Нека всички привърженици на ЦСКА да разберат, че Екзекутора на Ливърпул е Джони Велинов.

Lachezar Pekov: Неустойчо се самоуби ритуално.

Щелиан Гочев: Най-големият предател. И ще е шеф на Любо. Бомба със закъснител. Сбогом, легендо. Легенда като футболист, дърт предател накрая. Алчността му е спътник през цялата му треньорска кариера. Сбогом, ликвидаторе. Вече нямаш място в храма.

Петър Младенов: Тоя предател винаги пръв е напускал кораба. С Любо могат да работят не повече от два месеца.

Penio Kavalerov: Този, където и да отиде, само пари са му в главата. Ще вкара сина си, жена си и цялото домочадие, докато клубът фалира и ще си плюе на табаните!

Асен Щурков: А при нас продължава и се поощрява от различни места. Настройват - разделяй и владей. Нали точно твоята постъпка без чест е част от това "разделяй и владей".

Светослав Василев: Любо Пенев поне отиде заради пари и си практикува професията. С. М. отива като някакъв директор, чиято главна цел е да е срещу ЦСКА.

Bogdan Dulovski: Любо го разбирам - закъсал е за пари и си е продал душата. Ама Тройчо счупи тъпомера!

Иван Велчев: И той има семейство да храни, така е казал поне.

Момчил Пантелеев: Тези двамата се обиждаха като каруцари, докато се бориха за кокала и за "всенародната любов"... Сега, отново заради кокала, са готови по уста да се целунат. Как определена ситуация изважда на повърхността жалката същност на някакви хорица, които сме боготворяли и сме заставали зад гърба им.