Минути, след като на страницата на "Офендърс" беше качен кратък клип с превю за подкаста на Сектор "Г", който ще бъде пуснат довечера, фенове на ЦСКА започнаха да негодуват, че от агитката искат да изгонят собственика Гриша Ганчев.

Ето част от коментарите, които продължават и в момента:

Rumen Kolev: Ок, гоним Гриша Ганчев, и след това какво правим? Предполагам сте наясно, че за нас няма цяла кохорта от политици, които да помагат на клуба? Няма НАП, който да ни търпи до безкрайност! Повярвайте ми, това ще е краят. За огромна радост на враговете ни. Напрежението идва в неподходящ момент. Отборът ни и през този сезон е с огромен потенциал за родните стандарти, ще бъде конкурент за титлата.

Juliq Todorova: Долу ръцете от Гришата! Сигурно вие ще издържате отбора, който всъщност съвсем не е лош...

Станислав Рачев: Не мога да разбера... Първо се предлага алтернатива. Някоя обществено известна "мастита" финансова личност със заявена позиция за закупуване на клуба. И започвате кампания. Иначе всичко е "бля, бля, бля"...

Васил Кирилов: Искате да изгоните Гриша Ганчев от отбора и да му отнемете милионите инвестиция в частна собственост. Така, както правят комунистите. Или, както се прави в цивилизования свят - искате да си продаде акциите?

Деян Дильовски: И това ще ни бъде краят!

Директно и откровено - за Сектор "Г"

Директно и откровено - за Сектор "Г"

Какво целят ултрасите?