Фенове на ЦСКА публикуваха любопитен текст в станицата във "Фейсбук" "ЦСКА ЗОВЕ".

Ето какво пишат те:

"Без да имаме претенции за абсолютната истина, минаваме да кажем, че докато ЦСКА продължава да бъде подкрепян само в дербита и европейски мачове, положението ще е такова. Какво толкова се ядосвате в социалните мрежи, при положение, че не давате и 5 стотинки за този Клуб? Да загубиш или да направиш равен, макар и в последната минута, играейки с човек повече го има навсякъде по света и няма значение дали си ЦСКА или Байерн Мюнхен. Случвало се е и ще се случва, защото това е футбол. Колкото и клиширано да звучи.

Това което го няма никъде по света е, Клуб който претендира да е гранд, да играе пред 1500 души на домакинските си мачове. Този срам си е за нас, момчета и момичета. След това като прибавим и хилядите коментари в групи и форуми, ние се питаме, защо не идвате на стадиона да задавате въпроси и да се правите на специалисти? Поне ще помогнете финансово на ЦСКА.

Едно нещо е свобода на словото, друго е слободията, която някои си позволяват да показват, когато стане дума за армейците. Иначе след Пилзен, всички бяхте винаги верни.

Поклон пред Сектор Г и всички армейци които дават мило и драго да са възможно най-близо до ЦСКА. Ще ни бъде, въпреки всичко и ВСИЧКИ".

Стойчо Младенов с изравнен баланс в Европа, когато ЦСКА гостува

Стойчо Младенов с изравнен баланс в Европа, когато ЦСКА гостува

Има 2 победи, 2 загуби и цели 8 равенства