Офанзивният футболист на ЦСКА Матиас Фаетон ще се завърне в титулярния състав на Нестор Ел Маестро за предстоящото утре шампионатно гостуване на Славия. Лятното попълнение, за което бяха платени рекордни за клуба в последните две десетилетия пари, започна на по-бавни обороти на "Армията", но вече се адаптира към тима и в момента е една от най-острите опции в нападение.

Той бе резерва в предишния кръг срещу Етър най-вече заради нарушения му тренировъчен процес покрай ангажиментите с националния отбор на Гваделупа, за който вкара два гола. Фаетон изгледа от пейката първите 45 минути на срещата, които се изиграха в събота. За довършването на мача в неделя обаче той веднага бе включен в игра от треньора Ел Маестро в ролята на ляв външен халф.

Утре Матиас отново ще стартира, като не е ясно дали сръбският наставник пак ще го ползва в средата на терена, или на върха на атаката, където също може да бъде полезен. В състава се завръща и капитанът Амос Юга, който беше наказан за натрупани картони, пише "Тема Спорт".