Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов сподели след мнението си след ударната победа с 6:0 над Монтана. Стражът е на мнение, че отборът е бил по-мотивиран да се представи добре след загубата от Царско село с 1:2 в предишния кръг.

"Това мисля, че е най голямата ни победа този сезон. Нямах никаква работа през целия мач, момчетата пред мен свършиха перфектно работата си. След мача с Царско село всички бяхме по-мотивирани да се представим добре в този мач и мисля, че го показахме днес. Всеки един мач ми помага и за самочувствието и за стиковането, за един вратар е най-важно да говори, да не допуска гол."

ЦСКА победи Монтана с 6:0

ЦСКА загря за Вечното дерби с 6:0 срещу Монтана!

Отлична игра от "червените"

"Винаги Левски - ЦСКА ще бъде дерби, което и едната, и другата част от България чакат, така че няма да е лесен мач въпреки тяхната позиция. Ние сме готови, днес показахме това лице, което трябва да показваме всеки мач, надявам се, че всеки мач ще играем така. Не бяхме постоянни. Не мога да кажа конкретно защо стана така срещу Царско село. Те се представиха много добре, а ние играхме с човек по-малко. Аз съм играл четири мача, надявам се статистиката със сухите мрежи да продължи, ако продължавам да получавам шанс."

"Густаво Бусато е много добър вратар. Надявам се, че аз ще получа този шанс рано или късно да покажа, че и аз имам нужните качества да играя за ЦСКА. Конкуренцията е важна и за двамата и за отбора. Аз бутам Густаво напред всеки ден и той мен също", каза стражът след срещата.

Мено Кох: Трябва да покажем, че сме по-добрият отбор в София

Мено Кох: Трябва да покажем, че сме по-добрият отбор в София

Отбеляза дебютния си гол с "червената" фланелка срещу Монтана