Двукратният шампион с ЦСКА Евгени Йорданов изгледа мача между ФК Кюстендил и Чавдар Етрополе от Югозападната Трета лига в компанията на футболния общественик Кирил Евтимов.

В събота на легендарния стадион Осогово домакините се наложиха с 2:0 в доста качествен двубой. След мача, вече в по-задушевна атмосфера, бившият голмайстор на червените и бургазлията са коментирали различни футболни теми. Някогашният любимец на сектор "Г" споделил пред Евтимов, че е убеден в успеха на отбора на сърцето си във финала за Купата на България.

Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев се срещна с ректора на УНСС Кирил Евтимов също присъства на срещата

Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев се срещна с ректора на УНСС Кирил Евтимов също присъства на срещата

Бяха обсъдени възможностите за съвместни проекти

В сряда "армейците" излизат за ценния трофей срещу Арда Кърджали в София. 43-годишният кюстендилец силно се надява, че ЦСКА ще надделее над съперника си в финала. Според него, сега е точният момент за червен триумф, който ще внесе допълнителен тласък и мотивация за преследване на шампионската титла през следващия сезон.

Евгени Йорданов направи сериозно име с "армейците" изигравайки два силни сезона, преди да осъществи трансфер в Амкар Перм. По време на втория - 2004/05, вкарва 10 попадения и помага на ЦСКА да стане шампион за 30-и път. През последните години юношата на Велбъжд е председател на областния съвет към БФС в града под Хисарлъка.