Нападателят на ЦСКА Евандро се разписа веднъж по време на полуфиналния двубой на "червените" с Ботев (Пловдив) за Купата на България. Въпреки че столичани отпаднаха от турнира, футболистът публикува видео с попадението си и призова никой да не се отчайва, тъй като битката за титлата в Първа лига все още не е приключила.

"Тема спорт" припомня, че футболистът се разписа за равенство 2:2 с много красив диагонален удар, след като получи хубав пас от Рубен Пинто.

Али Соу: Все още сме в играта, не ни отписвайте!

Али Соу: Все още сме в играта, не ни отписвайте!

"Изживяхме нощ с прекалено много емоции"

"Много съм щастлив, след като вкарах поредния си гол за ЦСКА. Все още не мога да проумея как изпуснахме възможността да стигнем до финала за Купата. Знам обаче, че в момента нямаме никакво време да се отчайваме. Остават ни шест големи битки, които трябва да спечелим, за да бъдем коронясани като шампиони. Така че нека всички "армейци" да сме заедно като семейство до края. Благодаря на моя капитан Пинто за поредната му перфектна асистенция", написа Евандро.

Пинто също сподели емоциите си в социалните мрежи. В деня на полуфиналния двубой, той навърши 27 години.

"Нощ, в която преживяхме много емоции. Дадохме най-доброто от себе си, но не успяхме да постигнем крайната цел. Този мач беше като финал за Купата. Голямо "благодаря" на феновете. Вие бяхте абсолютно невероятни през целия двубой. Това обаче е футболът, не знаеш какво ще ти предложи. Заедно до края, само ЦСКА!", допълни той.

Великден вече не е "червен"...

Великден вече не е "червен"...

ЦСКА вече не е в играта