Новата сграда за свободно време, в която ще бъде и ресторантът на базата на ЦСКА в Панчарево, все още е далеч от завършване, а това ще отнеме поне още близо месец, съобщи Тема Спорт.

Основната конструкция е поставена, като тя тепърва предстои да се облицова отвън и да се обзаведе отвътре. Както е известно, освен за изграждането на чисто нова база за ДЮШ в центъра на София новото управление в ЦСКА има големи планове и за комплекса на първия отбор, в Панчарево.

"Искаме да направим чисто нов терен за Б отбора. Той ще бъде под формата на стадиона, за да спазим наредбите на Втора лига. Отделно ще служи за тренировките на първия и втория отбор. Вторият терен ще е изкуствен и закрит с балон. Помните, че и преди там имаше такъв, сега ще го модернизираме, за да може да се ползва през цялата година, като го направим с отваряема конструкция. Ще гледаме да е функционален дори за тренировки на първия отбор, тоест да е с широчината на останалите", поясни новият технически директор Михаил Александров на пресконференция миналата седмица.

Той също присъства на вчерашната открита тренировка на "армейците".

ЦСКА с информация за първата си контрола

ЦСКА с информация за първата си контрола

Ето кокво пишат от клуба