Емил Димитров коментира теми, свързани с любимия му ЦСКА. Бившият депутат призова собствениците на клуба да извадят пари за поне двама нови силни футболисти. Той е на мнение, че треньорът Милош Крушчич не трябва да продължава да води тима.

"Вижда се, че играта не върви, че изоставаме чувствително от първото място. Сега спасителният бряг за нас е Купата на България. Моето лично мнение е, че трябва да бъде сменен треньорът. Милош Крушчич се опита да извърши промяната, но не му се получи.

Аз обаче имам едно предложение. Уважавам много Гриша Ганчев и Юлиан Инджов. Чест им прави, че дадоха и дават бари за модернизацията на базата, за новия стадион, както и че издържат клуба. Но е крайно време откакто те са на власт в Борисовата градина да се направи следното - да се извадят пари и да се закупят двама футболисти. Стига само сме разчитали на свободни агенти. Нали ги виждате сегашните играчи. Поне петима-шестима от тях трябва да си тръгнат - Керита, Мерита, Уот, Мот, Соу и така нататък. Али Соу не е за ЦСКА.

Като вземеш свободен агент, все нещо му куца - ако не е играта, ще е характерът му, ако не е характерът, ще е жена му, която го командва. Вместо да се плащат заплати на шестима играчи цял сезон, купи с тези пари двама футболисти. Двама, не повече. Но да знаеш, че си привлякъл нещо качествено и добро, на което може да разчиташ. И нека да са млади момчета, за да може след време да ги продадеш, да си избиеш парите и даже да спечелиш", каза той пред "Блиц".

ЦСКА взима юноши на лагера в Испания

ЦСКА взима юноши на лагера в Испания

Вижте тук кои са те