Старши треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро даде интервю за авторитетното издание "Eurosport", в което се похвали, че при "червените" играят най-добрите футболисти и доказателство за това е, че "половината национален отбор на България е изграден само от техни играчи".

Ел Маестро: Ако ЦСКА не стане шампион тази или следващата година, треньорът ще е друг

Ел Маестро: Ако ЦСКА не стане шампион тази или следващата година, треньорът ще е друг

"Отборът е спящ гигант", заяви наставникът на "червените"

"ЦСКА трябва да стане шампион скоро. Ако това се случи през този сезон, ще е изключително. Ако не се случи тази или следващата година, най-вероятно ще правите интервю с друг човек. Очакванията са много високи.

За този клуб второто място е далеч от приемливо класиране. Очакванията са да печелим във всяка среща. Не е по-различно от всеки друг отбор, но трябва да призная, че бях изненадан от огромното напрежение, с което тимът трябва да се справя.

Ние сме огромна машина или голям кораб, който трябва безаварийно да влезе в пристанището. Основен план на всеки треньор във всеки клуб е да не бъде уволнен. Ние сме като спящ гигант, а участието ни в квалификациите за Лига Европа ми даде идея защо сме тук.

ЦСКА ще тренира двуразово до контролата с Академия Пушкаш

ЦСКА ще тренира двуразово до контролата с Академия Пушкаш

Академия Пушкаш е следващият опонент на "червените"

Ще бъде сбъдната мечта, ако играем в групите на европейски клубен турнир. За мачовете от квалификациите целият град бе буден и усетихме силна подкрепа. При нас са най-добрите български футболисти. Може да се каже, че половината национален отбор е изграден от наши футболисти", коментира Нестор ел Маестро.