Нестор ел Маестро говори пред журналистите на традиционния брифинг преди мач от евротурнирите.

Треньорът на ЦСКА за пореден път направи любопитно изказване преди двубоя с Адмира Вакер от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата на "Българска армия" е утре от 20:00 часа.

"Имаме няколко важни футболисти, които са наказани. Не знам какво имате предвид като казвате, че трябва да сме по-агресивни? Като цяло съперникът е млад и добър отбор. Ако трябва да сме честни, нивото на шампионата, в който те играят е по-добро от българското към момента.

Снимка 370137

Източник: LAP.bg

Добре е да сравняваме успехите на даден отбор в Европа, отколкото да сравняваме първенствата. През последните 5 или 10 години един отбор от България има успехи в този период. Другите трябва да надграждаме. Очаквам от съперника да дойде и да опита да не загуби в София. Надявам се на успешен резултат. Това е мач 50 на 50. Няма да е изненада, ако спечелим. Няма да е изненада, ако съперникът го направи... Всякаква победа ще е добре дошла за нас", каза той.

Снимка 370138

Източник: LAP.bg

"От това, което чух и видях, Бодуров не направи нищо в Латвия. Малинов е направил, но такъв е манталитетът му. Ние се нуждаем от този манталитет, защото е важен за нас. Понякога границата до другата страна е много тънка. Говоря ежедневно с моите играчи, а това, което казвам пред медиите почти никога не е същото, което говоря с тях. Знам, че медиите обичате големите заглавия. Не знам дали Чорбаджийски ще е капитан, след като Николай Бодуров няма да играе - утре ще видите, сега няма да отговоря на този въпрос. Бодуров е опитен играч. Не мога да му давам съвети, тъй като е играл в кариерата си в много по-големи мачове от този с ФК Рига. Те не са деца. Няма нужда да му обяснявам какво да прави. Знам, че няма да се повтори. Наказанията им ще станат ясни в петък", коментира Ел Маестро относно скандала след мача с Рига в Латвия.

Новата перла на ЦСКА Мауридеш Животното: Трениран от Дунга, вкарвал на Касияс, докоснал се до Неймар

Новата перла на ЦСКА Мауридеш Животното: Трениран от Дунга, вкарвал на Касияс, докоснал се до Неймар

Това е нападателят на "армейците"