Старши-треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро сподели, че "армейците" са разочаровани след равенството 1:1 в дербито от 13-ия кръг срещу Левски. Специалистът смята, че "червените" са по-добрият отбор и са влезли в сблъсъка в по-добра форма.

"Мога да кажа, че сме разочаровани. Бяхме в по-добра форма преди мача и сме по-добрият отбор. Разбира се, че искахме да спечелим заради нашите фенове. Когато водиш в класирането и изоставаш в мача, можем да преживеем този резултат, защото в крайна сметка трябва да го преживеем.

Типично за едно дерби да има "влакче". Инициативата се сменя. Мисля, че трябваше да изиграем първото полувреме много по-добре. Казахме си някои много ясни думи на полувремето. Реакцията през второто полувреме беше прекрасна и съжаляваме за най-чистото положение в мача, когато Естрада и Назон не успяха да вкарат.

Както казах това не беше най-добрият ни мач, но сега няколко дни ще почиваме. Ще продължим да работим толкова усилено, колкото при последната почивка. В следващата фаза от първенството искаме да спечелим всички мачове. Уелтън е прекрасен играч, никога не можете да го спрете изцяло. Опитахме се да дублираме зоната. Понякога се получаваше добре, понякога - не. Те също имаха големи проблеми с нашите офанзивни играчи, така че това е футболът.

Днес не става дума за мотивация. Когато говорим за дерби, не е нужна. Трябваше да покажем повече самочувствие, когато владеем топката. Второто полувреме беше по-добро за нас. Ще се възползваме от почивката по същия начин", каза още треньорът на ЦСКА.

Линдсет: След паузата ще бъдем още по-силни, Нестор е страхотен мотиватор

Линдсет: След паузата ще бъдем още по-силни, Нестор е страхотен мотиватор

"Разочарован съм, че не победихме"