Старши треньорът на ЦСКА - Ел Маестро, логично остана много доволен от представянето на своите футболисти след победата с 2:0 над Локомотив в Пловдив.

"Първото полувреме беше "Мастър клас" от наша страна. Не искам да казвам какъв трябваше да е резултатът, защото уважавам Локомотив. Те играят фантастичен футбол от началото на сезона, но днес 2:0 беше най-малкото. И през второто полувреме изпуснахме. Най-важното беше, че контролирахме мача и си тръгваме за София с трите точки.

Не мога да контролирам начина на игра на другия отбор, но гледаме техните мачове и ги анализираме.

Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 0:2 в мач от efbet Лига

Свръхзвуков ЦСКА постави Локо на колене в Пловдив! "Червените" приземиха лидера с тотален футбол

"Армейците" нанесоха първа загуба на лидера в първенството

Доволен съм от агресията и интензитета, но за да играем по този начин, футболистите трябва да имат смелост и кураж. Футболистите трябва да вярват на треньора и треньорът на футболистите.

Имаме много добри футболисти в защита. Който и да играе отзад, ние ще се справим. Това е добре за нас. Шакич е поливалентен футболист, може да играе на различни позиции, справи се фантастично днес.

Не мисля, че днешният мач има нещо общо с Левски. Печелим всяка седмица. Победихме най-добрия отбор в лигата през последно време. Доволен съм от победата. Не мисля, че тя има нещо общо с Левски", каза Ел Маестро.