Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе недоволен от равенството срещу Славия в мач от 19-я кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион "Александър Шаламанов" завърши при резултат 1:1. 

"Мисля, че нямахме достатъчно качество в атака, не беше на нормалното ниво. Много сме разочаровани, че изгубихме точки от този мач. Трудно е да се каже какво се е случило, преди да получим нашите статистически данни от двубоя", започна той.

"Не съм доволен като цяло от нашето представяне във фаза атака. Няма значение кой индивидуално не се е справил. Днес е един, в друг ден е друг. Не съм доволен от цялостното представяне. Не е важно какво се е случило със Загорчич. Не желая да губя време и думи, нормална ситуация. От моя страна няма лоши чувства", продължи треньорът на ЦСКА.

"Играхме в трудни условия и нямам предвид времето. Имате достатъчно камери и сте достатъчно интелигентни, за да прецените сами ситуациите. Резултатите винаги са най-важните, особено за Купата и във важните мачове. Трябва да се подобрим", завърши Нестор Ел Маестро.

Съдиите заклаха ЦСКА срещу Славия, отмениха чист гол на "червените"

Съдиите заклаха ЦСКА срещу Славия, отмениха чист гол на "червените"

Двубоят завърши 1:1