Легендата на ЦСКА Георги Велинов заяви пред колегите от "dsport", че се радва на добро здраве. Той говоери навръх 65-ия си рожден ден, като пожела на "армейците" да станат шампиони.

"Чувствам се като на 50. Всичко е наред около мен. Чувствам се много щастлив. Радвам се на добро здраве и уважение от хората. В момента съм с целия колектив на ЦСКА. След това ще дойдат моите гости и роднини. От ЦСКА ми пожелават да не чакам повече титли, а да ги виждам. Искам да виждам само хубави златни работи.

Един живот, изпълнен с много перипети и хубави моменти, някои лоши, доста лоши станаха. Сега съм щастлив, имам много внучета. Това ми е най-щастливият момент.

Какво мога да променя? Нищо. Каквото е писано, това става. Надявам се да вземем диригентската палка. Всички мечтаем, изстрадахме много. Винаги съм бил оптимист и до края на живота си ще се надявам на нещо хубаво. Искам да пожелая на целия български народ да са живи и здрави хората, да са усмихнати и щастливи, а на ЦСКА - да стане шампион.", каза Велинов.

ЦСКА честити на Георги Велинов

ЦСКА честити на Георги Велинов

Става на 65 години