Един от водещите играчи на ЦСКА Джонатан Линдсет се превърна в една от най-обсъжданите теми в Европа, отбелязва агенция "Блиц". Причината за това беше радостта на норвежкия халф Джонатан Линдсет, след като откри резултата при домакинската победа с 2:0 над Етър.

27-годишният полузащитник се разписа с глава и веднага след това се хвърли в по-високата от един метър снежна стена, която беше образувана зад аутлинията пред сектор "Г" на стадион "Българска армия" след почистването на терена от падналия сняг.

ЦСКА е най!

ЦСКА е най!

В шампионата ни

Особено внимание на радостта на Линдсет обръщат в Португалия, където авторитетното спортно издание "A Bola" излезе със заглавие: "Необичайно: Вкара гол... и празнува със скок в снега".

Друг португалски сайт - "Maisfutebol", също не подминава действията на Линдсет и твърди: "Най-доброто празнуване за уикенда идва от България".

В южната ни съседка Гърция също бяха впечатлени от скока на халфа на ЦСКА. Изданието "Metrosport" публикува материал със заглавие: "Впечатляващата радост на норвежец в България".