ЦСКА направи страхотна централна двойка защитници. Новите попълнения на отбора Юрген Матей и Мено Кох се сработват все повече и повече с всеки изминал мач. Снажните нидерландци са най-добрия тандем на поста си в efbet Лига.

Освен стабилни в отбрана, те знаят и как се вкарват голове. Матей вече има 3 на сметката си в 36 мача. С още по-добро КПД в това отношение е Кох- 2 гола в 14 срещи. Двамата вече са любимци на феновете. След всеки мач на "Армията" десетки привърженици чакат играчите за снимки и автографи, а Юрген и Матей винаги са сред най-желаните за подписи и фотоси. ТОПСПОРТ писа и за жеста на Матей, който беше избран за играч на мача с Арда и подари бутилката шампанско на фен. И срещу Лудогорец наградата пак отиде при него.

Снимка 524746

За феновете нидерландците вече са "двете кули". Които трудно могат да бъдат превзети.

Само един защитник на ЦСКА все още е без отбелязано попадение за отбора - Иван Турицов. В това число слагаме и Жеферсон, който този сезон играе като опорен халф. Бразилецът е с два гола, колкото има и Тибо Вион. С по едно попадение от ариергарда на ЦСКА са Петър Занев, Брадли Мазику и Пламен Гълъбов.

Кайседо на два гола от това да се изравни с Али Соу

Кайседо на два гола от това да се изравни с Али Соу

По попадения за ЦСКА в първите им сезони на "Армията"