Бившият тартор на Sектор "Г" Димитър Ангелов призова феновете на Левски да не ходят в сектор "А" по време на финалния сблъсък за Купата на България.

"Аз смятам да бъда в "А" сектор. Мен не ме притесняват феновете на Левски, те трябва да се притесняват. Аз знам къде е моето място. Колко прост трябва да си да отидеш на чуждо място? Изключително прост.

Аз съм бил принуден да купувам билети и да правя магарии поради една-единствена причина: тези индивиди бяха заели моя сектор "Г", за да изкарат някакви къси пари. Случват се страшни неща, когато отидеш неканен. Можеш да си тръгнеш бос и гол.

Футболът трябва да бъде радост, а не да се случват простотии. Апелирам към нормалност. Всеки си знае къде му е мястото и домът. Да си отидат вкъщи и да си подкрепят отбора. Искам купата да е в червено! Искам хората, които пеят песните на любимия ми клуб и обичат ЦСКА, да бъдат щастливи".

Тиаго Силва: Гриша Ганчев е моят тате, сигурен съм, че ЦСКА няма да загуби

Тиаго Силва: Гриша Ганчев е моят тате, сигурен съм, че ЦСКА няма да загуби

Футболистът се върна назад във времето, когато той участваше в последния спор за Купата на България между "червени" и "сини"