Добромир Митов даде пресконференция преди началото на лятната подготовка на ЦСКА. Той остава на треньорския пост в тима за постоянно.

"Може да има още изходящи и входящи трансфери. Искаме да имаме боеспособен отбор, играчи във всяка линия, на които да разчитаме. Трябва да направим добра подготовка, за да гоним целите, чакаме и жребия за Лига Европа.

Снимка 425079

Източник: LAP.bg

Целите в ЦСКА винаги са шампионска титла и Купата на България. В ЦСКА без трофей не се гледа с добро око, да не казваме думата провал. Днес започваме, събираме се, някои ще се присъединят по-късно към отбора. Следват медицински прегледи, подготовка в Тетевен, контрола с Локомотив (Горна Оряховица) след това, а после лагер в Австрия.

Напрежение в ЦСКА винаги има, няма какво да го крием. Чувствам се готов и затова съм тук. Разликата през миналия сезон беше мачът с Лудогорец, който трябваше да спечелим тук. Трябва да сме по-постоянни през сезона и накрая ще видим кой къде ще завърши. Един треньор е доволен, когато има дълбочина, широчина на състава, така е редно - борим се на доста фронтове, искаме да спечелим всичко, получават се контузии, картони и т.н. Лечението на Иван Турицов продължава, надявам се Бодуров да е здрав вече.

ЦСКА праща Лясков в друг отбор

ЦСКА праща Лясков в друг отбор

Двамата таланти бяха сред откритията на "червените" в последните месеци

Евандро имаше болежки, но то всеки има болежки в нашия спорт. Не знам с Евандро какво е толкова положението и откъде имате такава информация. Да не слагаме каруцата пред коня. Мисля, че ще бъдем с една идея по-добри от миналата година. Дано и късметът бъде с нас, ще бъдем подготвени, ще се влагаме в мачовете, ще тренираме, а вече какво ще стане - никой не може да каже. Дани Моралес не е част от треньорския екип.

Снимка 422500

Източник: CSKA.bg

Трябва да сме на 200%, казах го на футболистите. Трябва да се печелят мачовете и да осъзнаят в какъв клуб играят. Колкото по-бързо го осъзнаят, толкова по-добри ще са резултатите. Трябва да имаме добри взаимоотношения като хора - първо сме хора, след това ръководители. Трябва да сме като един и, разбира се, не трябва да има никакво съмнение. Тук случайни хора няма", каза Митов.

Пламен Марков: Стивън Перейра напуска ЦСКА, Митов ще води отбора и през новия сезон

Перейра аут от ЦСКА, Митов ще води отбора и през новия сезон

"На 6 юли ще бъде представен тимът на "Българска армия"