Почетният президент на ЦСКА - Димитър Пенев беше почетен гост в предаването "Седмиците" по Евроком, в които сподели любопитни мигове от своята емблематична кариера. Пената взе отношение и по сегашното състояние на столичния гранд.

"Никога няма да забравя мачовете с Интер през 1967-а - нямам нито едно нарушение в един от мачовете. Тогава специалистите ме бяха определили като заместник на Пики в Интер. Той се контузи на "Васил Левски", получи комоцио и 24 часа беше в болница в София. Та тогава Интер изпратиха телеграма до нашето дружество. Заместник-началникът на ЦСКА ме предупреди, че има заявка за мен. Но тогава, знаете, че нещата се решаваха от държавата и Пената си продължи в ЦСКА", каза Пенев.

"В ЦСКА сега всичко е нормално. Нека не коментираме - има си президент и управа. Предвид изоставането от Лудогорец, усилията на играчите трябва да са двойни. Как човек да гледа български футбол в наши дни? Едно време имаше само малки телевизорчета "Опера" и нищо за гледане. А сега имаш 100 канала и веднага можеш да си пуснеш английско, немско, руско - каквото ти душа иска първенство", допълни Пенев.

ЦСКА създава скаутско звено, което ще работи само за ДЮШ

ЦСКА създава скаутско звено, което ще работи само за ДЮШ

Ръководител на новия отдел ще бъде Пауло Кардозо