Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира предстоящото Вечно дерби днес. Ето какво каза легендата пред "Тема: Спорт":

"Това е старо дерби. Датира почти от толкова време, колкото са моите години. Само да не напишете, че съм на сто. Всеки симпатизант на двата отбора ще е на трибуните или пред екраните. Ние като фенове, пък и ръководствата искаме да видим малко по-хубава игра.

Аз съм сигурен, че ще се сгреем. Дербито ще ни стопли така, че ще цъфнат и по-късните дървета.

Дерменджиев: Несъвместимо е за Левски да участва в заговори! Любо не съм го чел, не искам да го слушам...

Дерменджиев: Несъвместимо е за Левски да участва в заговори! Любо не съм го чел, не искам да го слушам...

"Много ги коментираме преди и след мачовете тези съдии..."

Как очаквам да завърши мачът? Най-много от всички аз очаквам добър резултат. 1:0 или пък 2:0. Само да не объркам знака да не дам предимство на другия отбор. Може и 1:1 да е, но вярвам, че ще победим. Ще е интересно. Това е ключов мач за сезона и на ЦСКА, и на Левски.

Всеки рефер има право на определен процент грешки, които приемаме, че са нормални и се дължат на човешкия фактор.

Блокират центъра на София заради ЦСКА - Левски

Блокират центъра на София заради ЦСКА - Левски

Засилено полицейско присъствие в столицата

Аз обаче смятам, че в мачовете на ЦСКА съдиите вече си прескочиха лимита от грешки. Вече не е нормално това, което става. Виждаме как се свири не само в първенството, но и на четвъртфинала и на полуфинала за купата. Всичко е от ясно по-ясно.

ЦСКА - Левски, на живо
на живо

ЦСКА - Левски 0:0, греда на Слави Костов!

"Сините" спечелиха последните два сблъсъка

В България обичаме футбола. Всеки фен се радва да гледа Барса, Реал, Милан... Но за нас дербито ЦСКА - Левски си е друга бира. Цяла Европа, пък и по другите континенти знаят какво представлява публиката на ЦСКА. Така че играчите имат задължение пред привържениците да се покажат в най-добрата си светлина и да победят.

Снимка 408613

Източник: LAP.bg

В тази схема на първенството всеки мач е ключов. В шестицата има малка разлика между отборите. Всяка среща е най-отговорната, защото са през няколко дни и нямаш право на отпускане. Още повече ЦСКА, предвид че изостава малко от върха", заяви Пенев.