Легендата на ЦСКА - Димитър Пенев спази обещанието си и говори пред медиите след края на следобедната "червена" тренировка. Стратега приема с неохота поредната си нова роля в клуба, която този път ще бъде да помага на временния наставник Добри Митов. Ето какво сподели той пред "Дарик".

Люпко Петрович: На автобуса пише "Белградска банка", а няма пари в нея

Люпко Петрович: На автобуса пише "Белградска банка", а няма пари в нея

Сръбският специалист с интересно изказване

"Трябва да знаете, треньорската професия е много дълга и много сериозна. Аз съм почетен президент знаете, винаги съм помагал, и треньор, и в ръководството съм бил, и няма да оставя и сега да помагам. Виждате, че днес съм тук, няма да играя, но ще съм от значение полезно, което да дадем оценка на нашите състезатели, няма да се бъркаме на новия треньор, но когато говорим помежду си, говорим за името на ЦСКА и успеха на ЦСКА", коментира легендарния треньор.

Краси Балъков е най-близо до треньорския пост в ЦСКА?

Краси Балъков е най-близо до треньорския пост в ЦСКА?

Шефовете на клуба искат да ангажират легендарния халф

"Ако стана аз помощник, трябва да стана помощник и на бате Бойко, и на президента, и на премиера. Всичко това е свързано с успеха на дадения клуб, знаете ЦСКА е голям клуб от много години, тези последните една-две години нещата се сбъдват, от страна на ръководството всичко е нормално, има такива моменти, когато и големите треньори напускат", добави Пенев.

"Това им е задължение на футболистите, това им е техният занаят, тренират, отделно в големите отбори също ги има такива неща. Какво е вредно, състезатели има, треньори има, ръководство има, договори има, надяваме се, че нашите фенове са доста точни, разбират успехите и негативните неща, все пак за тези два-три месеца си в тройката. Всичко е възможно, има срещи, има грешки, всичко е възможно", коментира Пената евентуалната борба за титлата.

Фенове на ЦСКА: Защо употребихте и се изгаврихте с легендата Любо Пенев!?

Фенове на ЦСКА: Защо употребихте и се изгаврихте с легендата Любо Пенев!?

"Заставаме твърдо зад нашия треньор, искаме да продължи работата си в клуба", заявиха от фракцията "Северъ"

"Митов беше помощник на Любо Пенев, бил е мой състезател, ако пита винаги ще му помогна, тук няма помощ, изпълнителите трябва да се събудят, всеки един играч трябва да си промени мисленето до края на мачовете, винаги има тези промени, не е нещо ново, българският футбол на този етап е така. Знаеме го, Любослав Пенев е бил треньор и на други места, но тук идва напрежението, че изпускаме два мача, които не само треньорите, но и ръководството, но и футболистите трябва да ги вземат тези мачове, които са възможни, във всеки един мач има изненади, и в Англия, Испания и Франция, виждате", заключи Пенев.

ЦСКА с двама треньори срещу Черно море

ЦСКА с двама треньори срещу Черно море

Вижте кои са те