Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов изрази увереност, че "червените" ще успеят да се класират за евротурнирите. Утре от 20:00 часа, на националния стадион "Васил Левски", съставът воден от Стамен Белчев се изправя срещу ФК ЦСКА 1948 в решителен бараж.

"Изключително важен мач, защото сезонът не се разви, както ние искахме. Сами влязохме в тази ситуация и сами трябва да излезем. Със сигурност съм готов за този мач. Когато треньорът има нужда от мен винаги съм бил на линия, дори и да не съм играл редовно. Сигурен съм, че утре ще излезем победители. Момчетата са настроени позитивно и трябва да свършим работата".

Ако тези играчи не останат, те трябва да играят и за своето име. Трябва да покажат, че са добри футболисти от отбор, който ще играе в Европа, а не в такъв, който е завършил на трето място и няма да играе в Европа.

Готов съм за дузпи, дори да бия, ако се наложи, но мисля, че ще си решим всичко в редовното време. Психологически този мач е една идея по-труден, но колкото е труден за нас, толкова е и за тях. Ако покажем лицето, което трябва да покаже ЦСКА, няма да имаме проблем.

Ти си професионален футболист и играеш за ЦСКА, трябва да мислиш първо за това, че играеш в най-големия отбор в България. Първото нещо е да си професионалист, ако някой си мисли за почивки, много жалко".

Белчев преди баража: Готови сме и за продължения, и за дузпи

Белчев преди баража: Готови сме и за продължения, и за дузпи

Треньорът сподели очакванията си за двубоя срещу ФК ЦСКА 1948