Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде пресконференция преди баража за Лига на конференциите срещу ФК ЦСКА 1948. Той изрази увереност, че утре неговите футболисти ще контролират мача.

Ето и цялото изказване на наствника на "червените":

"Трябва да покажем по-добро лице от предишните мачове и да победим, разбира се. Трябва да следваме нашия път и указанията, които ще дам за мача. Имаме своята стратегия, имаме и резервен вариант. Ще направим така, че противникът да се съобразява изцяло с нас и да сме отборът, който контролира играта през целия мач. Нищо не се е променило от последния път спрямо моето бъдеще, имайте малко търпение. Моята работа е да мотивирам момчетата, на тях им се плаща за това да са професионалисти до последния ден, в който съм в клуба. Не се съмнявал в техния професионализъм.

ЦСКА като е на трето място е най-нормалното да е провал сезонът. Наясно сме в клуба, че сме длъжници на феновете. Ще направим всичко възможно утре да им се отблагодарим за подкрепата на феновете. Готови сме и за продължения, и за дузпи. Надявам се да си свършим работата в редовното време. Психиката винаги е важен елемент от футбола и от спорта изобщо. Не трябва да прегорим в мача. Всеки трябва да бъде полезен за отбора. Да, мачът дава квота за Европа, но мач като мач. Футболистите трябва да бъдат отдадени изцяло на клуба".

Стамен Белчев: Играхме с мисъл за баража

Стамен Белчев: Играхме с мисъл за баража

"Нека да не бързаме с младите момчета"