Офанзивният халф Денис Давидов даде първото си интервю за ЦСКА ТВ. Руснакът взе участие в четирите контроли на тима по време на подготовката и направи добро впечатление с изявите си. Ето какво разказа руснака за кариерата си до момента, първите впечатления от новите му съотборници и неговите лични амбиции с екипа на ЦСКА.

ЦСКА увеличи значително приходите си

ЦСКА увеличи значително приходите си

Вижте какъв е бюджетът на клуба

"Аз съм Денис Давидов. Роден съм в Москва. Започнах да тренирам във ФК Москва. На 16 години преминах в Спартак (Москва). Дебютирах в местния елит през 2013 година при треньора Валери Карпин в мач срещу Зенит. Що се отнася до националния отбор. Там дебютира в мач срещу Казахстан, а начело на Сборная беше Фабио Капело. Бях на 18 или 19 години".

"Това е мечтата на всяко дете и юноша. Но не е важно да облечеш екипа на родината ти веднъж, а да се задържиш там за постоянно. Капело е страхотен професионалист, за мен беше голяма чест, че точно той ми обърна внимание. Беше много приятно".

Сакалиев за ситуацията с треньорите на ЦСКА: Три глави мислят по-добре от една

Сакалиев за ситуацията с треньорите на ЦСКА: Три глави мислят по-добре от една

"Така и не знам кой реди състава"

"Много неща за ЦСКА ми е разказвал Ивелин Попов. Много положителни неща, в които се убедих сам. ЦСКА е най-популярният клуб в България и за мен е чест да бъда тук. Още бях малък, когато Ивелин ми помагаше много. Ходих при него за съвети, дължа му едно голямо благодаря. Ивелин е забележителен футболист. Както като футболист, така и като личност, той е пример за младите".

"ЦСКА е голям клуб с големи амбиции. Всички се целим в едно - да станем шампиони. Колективът е отличен, имаме добър отбор. Преди всичко искаме да се фокусираме мач за мач и всеки път да излизаме само за победа. В Европа искаме да стигнем по-напред и да влезем в групите. Ще дадем всичко от себе си, за да успеем".

ЦСКА се връща от Австрия утре

ЦСКА се връща от Австрия утре

Вижте кога точно