Утре Дисциплинарната комисия се събира, за да реши какво ще е наказанието на Левски, след като фенове на отбора метнаха бомбичка, която се взриви в крака на Иван Христов - физиотерапевт на ЦСКА. За да има наказание, делегатът на мача Христо Ботев трябва да е описал случилото се. Той е запознат с всичко, разбра ТОПСПОРТ. Ще е скандално, ако не го е описал. Още повече, че през декември 2021 година заради негов доклад сурово беше наказан ЦСКА. Пак заради бомбички. 

Снимка 582982

Източник: cska.bg

"Червените" бяха санкционирани един мач без публика заради ексцесии по време на мач с Лудогорец на "Армията". А общата глоба беше 40 800 лева. В следствие на хвърлени бомбички наранявания получиха лекарят на Лудогорец Валентин Великов и един от резервните играчи - Илкер Будинов. Тогава Христо Ботев беше описал всичко в доклада си.  

Снимка 588055

Източник: Фейсбук

Иван Христов се строполил на земята при взрива. Лежал на пистата около минута, след което дошла линейката. Когато се е отърсил от шока, разказал всичко на делегата Ботев. А след мача го завел да му покаже къде точно се е взривила бомбичката. 

При отменения гол на ЦСКА пък, Джонатан Линдсет е бил ударен в главата със запалка. А друг физиотерапевт на ЦСКА - Алекс Младенов, и сега е с проблеми с ухото. Бил е до Христов. Не чува с едното ухо, утре е на нов преглед, разбра ТОПСПОРТ.  

Кучев пред ТОПСПОРТ за бомбичката: Трябва да е описано, Дисциплинарната комисия не може да се самосезира

Кучев пред ТОПСПОРТ за бомбичката: Трябва да е описано, Дисциплинарната комисия не може да се самосезира

"Има още Комисия по етика и феърплей"