Нападателят на ЦСКА - Дауда Бамба взе участие в първите тренировки от зимната подготовка на тима. Той обаче се готви на облекчен режим и все още е далеч от присъединяване към упражненията с топка на съотборниците си.

Лекарският щаб на "армейците" е съставил специална програма, по която 27-годишният котдивоарец се възстановява. "Тема Спорт" припомня, че той се подложи на операция на коляното в средата на ноември, след като още преди да подпише договор от "Армията" установиха, че е предразположен към травма. Саша Илич обаче настоя бившият стрелец на Алтай да бъде привлечен. Той ще му даде нов шанс да се докаже в ЦСКА през пролетта.

"Червените" тренираха по веднъж през уикенда, а днес ще се готвят двуразово. Сутринта футболистите ще бъдат разделени на две групи и ще работят за физическата си подготовка, а второто занимание, което ще започне в 15:30 часа, ще е насочено към играта с топка. Първите 20 минути от него ще бъдат открити за медии, а преди това Саша Илич ще даде кратък брифинг пред журналистите.

Тобиас Хайнц знае как да бележи и в евротурнирите

Тобиас Хайнц знае как да бележи и в евротурнирите

Още един плюс на новата "червена" звезда