"Приятно беше да видя папа Франциск в България. Пристигането му беше изненадващо, защото в България има много малко католици. Това е страна, в която основната религия е православна. Приемът на папата беше великолепен", коментира вратарят на ЦСКА Данте Стипица пред хърватското издание "Слободна Далмация".

"Приемът на папата беше великолепен, мерките за сигурност бяха изключителни, много от околните улици бяха затворени, бяха поставени рентгени, през които всеки посетител трябваше да мине. Чувството да си толкова близо до един свят човек е особено", продължи той.

"Много съм щастлив в България. Клубът е страхотен, имаме отличен отбор, борим се с Лудогорец за титлата. Сега играем у дома срещу тях, така че имаме шанс да ги настигнем. Имам 4 мача за ЦСКА до момента. Смениха се двама треньори, а аз трябваше да се справям с техните решения. Продължавам да работя и да чакам своя шанс.

София е велик град. Заплатите идват навреме, имаме голям собственик. Всичко е на завидно ниво. Договорът ми с ЦСКА е за още година. Вече има запитвания от много клубове, които се интересуват от мен", завърши хърватинът.

От ЦСКА призоваха феновете си за подкрепа срещу Лудогорец

От ЦСКА призоваха феновете си за подкрепа срещу Лудогорец

"Предстои ни мачът на сезона"