Новото попълнение на ЦСКА Данте Стипица даде интервю пред клубния сайт, в което разкри как се е стигнало до преминаването му при "червените", както и целите, които си поставя на "Армията". 

"Чувствам се много добре. Готов съм да тренирам заедно със съотборниците си. Мисля, че със здрава работа можем да постигнем нещо. Дойдох тук, за да постигна добри резултати заедно със съотборниците си. 

Добре е за отбора, когато има трима или четирима качествени вратари. Играех последния си мач с Хайдук в края на май, когато ЦСКА ме видяха и се свързаха с мен. Бях истински щастлив, че най-добрият отбор в България ме иска. Имахме няколко срещи, след което нямах съмнение, че искам да дойда в България. Чувал съм и знам, че това е най-големият клуб в България. С толкова много спечелени титли и купи, за мен е истинско предизвикателство и чест да бъда тук и да постигна нещо добро за в бъдеще. 

Знам, че най-големият съперник на ЦСКА е Левски. Аз ги победих с Хайдук в Лига Европа, така че защо да не го правя и тук с ЦСКА. 

Радвам се, че клубът в който играя има такива фенове, защото те винаги те бутат напред и ако постигнеш нещо, знаеш че си го постигнал заради тях. Дойдох тук, за да постигна нещо добро с ЦСКА. Видях, че съотборниците ми работят много здраво и със силна воля, за да постигнат резултати в Европа и първенството на България. Искам да спечеля колкото е възможно повече с ЦСКА", заяви Стипица.

ЦСКА в напреднали преговори с Матеус

ЦСКА в напреднали преговори с Матеус

Ще има ли сделка?