Даниел Моралес коментира победата на ЦСКА над Царско село с 1:0. Ето какво каза специалистът:

"Доста трудна победа, важно беше отборът да се освободи от тая тежест, че 6 мача нямахме успех. Хубаво е, че влязохме по-концентрирани, но бе труден мач срещу добър съперник.

Когато започнахме да правим това, което обсъждахме, се получиха нещата. Когато играхме по ширина, по фланга и точно оттам успяхме да вкараме. Щом има ситуация за чист гол, има и грешка. Грешката се започва от атаката. Не може да се губи топка в нападение и после след 3 секунди да има ситуация пред нашата врата. Това е грешка на целия отбор.

Димитър Евтимов: Фен съм на ЦСКА от дете, сбъдната мечта е да играя за отбора

Димитър Евтимов: Фен съм на ЦСКА от дете, сбъдната мечта е да играя за отбора

"Отиваме да се борим в следващата среща. Тежък мач ще бъде"

Всяка жертва е голяма загуба за ЦСКА. Не съм се видял още с медицинския щаб, не знам какво е състоянието на Занев и Жеферсон.

Много е важна победата, няма значение дали ще е по трудния начин. Не може да мислим, че по-напред ще е по-лесно. Всеки отбор се хвърля на 150% срещу нас. Трябва да работим още повече, за да се получават нещата.

Любослав Пенев поема ЦСКА?

Любослав Пенев поема ЦСКА?

Ел Голеадор не води Царско село срещу "червените"

Знаем, че няма да ни е лесно срещу Йънг Бойс, но когато се говори за Лига Европа, това е една допълнителна мотивация за тези момчета. Настройката е друга, нивото е друго. Всеки трябва да си направи сметката. Един състезател е длъжен да играе навсякъде еднакво, но понякога това не зависи от него. Когато отиваш на такива големи стадиони, автоматично се мотивираш.

Ние сме ЦСКА, нормално е да има спекулации. Не знам докога ще мога да водя отбора, когато дойде другият треньор, няма никакъв проблем. Благодарен съм, че имам възможност аз да водя този тим засега", заяви Моралес.

ЦСКА победи Царско село с 1:0

ЦСКА пречупи Царско село в последните секунди, край на серията без победа за "армейците"

Умората след битката с Рома бе очевидна